dissabte, 7 d’abril del 2012

Anna Hallado i Leonardo da Vinci



INSÒLIT
Amb aquesta aproximació a LdV, des de la seva cuina, refermarem la imatge insòlita del personatge històric.
CURIÓS
Despertar la curiositat del comensal és un dels objectius d’aquest recorregut per creacions i inspiracions gastronòmiques iniciades al segle XV pel geni i re-elaborades al XXI.
MODERN
Justament, en plena renovació de molts aspectes culinaris, iniciada per una munió de cuiners creatius, conectem amb un avantpassat que ens confirma com, l’enginy aplicat en el treball dels fogons, ens situa en la postura veritablement moderna.
ACTUAL
Descobrir que, afortunadament, el temps no passa en va i la cuina, com la humanitat, evoluciona favorablement i les receptes, amb més motiu, si ens venen signades per un geni, són mereixedores d’una actualització a la nostra mida.
TECNOLOGIA
La precisió no està renyida amb la creativitat, però per poder transmetre a tothom d’una forma didàctica les creacions gastronòmiques cal fer-ne ús. Precisió en tecnologia culinària significa emprar un sistema que ens eviti sorpreses desagradables, per això en aquesta difusió gastronòmica de LdV utilitzarem unes fòrmules i uns estris contemporanis.


Anna Hallado, sis-cents anys després...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada